I juletid eller närsomhelst under året när en present till en vän eller släkting skulle kunna bli aktuell, så kan det vara en idé att ge bort en minnesvärd upplevelse. Vad kan då vara bättre än en musikkonsert som ett gemensamt minne, där ni tillsammans njuter och tillbringar en trevlig stund på tu man hand eller med ett gäng? Under 2019 kommer uppträdanden av ett flertal artister som har gömt sig ett tag att ta plats – och vi ska ta en förhandstitt på ett par av dessa.

De svenska stora städerna kommer under 2019 att besökas av efterlängtade artister i form av konserter som inte bara kommer att bli omtalade för sin musik utan även för dekor, framträdande och scenbelysning – något som gör ett musikevenemang så mycket större. Med rätt stämning och rätt ljuseffekter blir upplevelsen förhöjd och presenten blir än mer uppskattad. Följ med så tipsar vi dig om kommande konserter du bara inte får missa.

Robyns omtalade comeback

Det tog många år för den svenska artisten Robyn att komma tillbaka i rampljuset, men under 2019 kommer hon att ge sig ut på världsturné, varav två av spelningarna kommer att ta plats i Sverige; en i Malmö och en i Göteborg i februari. Robyn är känd för att ge spektakulära konserter med både häftiga dekorationer och fenomenala ljuseffekter och många av hennes fans är resan taggade till tänderna inför turnén.

Swedish House Mafia – återföreningen

Gammalt groll och sura miner är som bortblåsta för i maj kan du gå och se det fenomenala Swedish House Mafia igen och denna gången är det ingen avskedsturné som för 6 år sedan. Ingrosso, Angelo och Axwell ställer upp igen som dj-trio på scenen med urcool housemusik och med vänskapen som bas för turnén. Den 2, 3 och 4 maj 2019 spelar de på Tele2 Arena i Stockholm och vi förmodar att det blir utsålt ganska så snabbt… Vilket inte är så konstigt med tanke på hur deras spelningar är så här häftiga: